Welkom

Welkom bij Rijschool Belevenis Uitstekende keus!

Rijschool Belevenis brengt je veilig en snel naar je rijexamen. Dat doe ik op een manier die het beste bij jou past en de grootste kans van slagen geeft. Ik ben pas geslaagd als jij bent geslaagd, want jouw examen is ook een beetje mijn examen. Je rijbewijs halen betekent vrijheid, de vrijheid om te gaan en te staan waar je maar wilt. En rijschool Belevenis kan jou helpen om dit doel te bereiken!

Mijn doel is heel simpel, u slaagt in 1 keer met zo min mogelijk lessen en nog veel belangrijker, dat u na het examen alles wat u geleerd heeft in de praktijk kunt toepassen. Ik wil tenslotte niet dat u een gevaar op de weg wordt en dat ik zelfs van afstand kan zien dat u rijles heeft gehad bij Rijschool Belevenis. Als instructeur vind ik het belangrijk het sociale leven van mijn leerlingen beter te leren kennen, een goede weggebruiker te worden en verkeersinzicht proberen te ontwikkelen. Dit is eigenlijk het belangrijkst van het rijden op de weg. Als mensen alle situaties van te voren konden voorspellen waren er tenslotte nergens geen ongelukken of files geweest. Verder wordt er gewerkt met een instructiekaart, daarop wordt precies bijgehouden wat je al kan en welke gebieden nog extra aandacht verdienen. Ik houd één bij en zelf krijg je een instructiewijzer, hierdoor kun je op een overzichtelijke manier zien welke onderdelen je al beheerst en wanneer je volgende rijles is.

Landelijk gemeten heeft iemand gemiddeld 40 á 45 uur rijles nodig wil hij klaar zijn voor het 1ste praktijkexamen. Maar, iedereen heeft zijn of haar eigen leertempo…

De één heeft een voorsprong met voertuigbeheersing terwijl de ander weer sneller leert met verkeersinzicht.